Miracle Ice cocktails

MI cocktails                  MI icecream                  MI iced coffees

     Miracle Ice Cocktails                                         Miracle Ice Cream                                   Miracle Iced Coffees

Miracle Ice is uw partner voor ice cream, ice cocktails en ice coffees op uw evenement, party, festival of promotie tour.
Op locatie bereiden de Miracle Ice Creators deze produkten binnen 2-3 minuten op maat uit de Miracle Ice Pan. De garantie voor versheid, smaaksensatie, creativiteit en attractiviteit.
Deze wijze van ijs maken kent zijn oorsprong in Z-O Azie. Verse producten worden door de Ice Creators in een Ice pan met een temperatuur van minus 35 graden, gespateld en geroerd.
Het resultaat is een cremige Ice cream, een frappe-achtige cocktail of een ice cocktail.
De ingredienten hiervoor zijn eindeloos te kiezen, afhankelijk van de gewenste smaak. De keuze voor fruitsoort, (non-)alcoholische drank, siropen, kruiden, melksoort maakt het ijs een uniek product.
Zo kunnen de Ice Creators smaken creëren passend bij een evenement. Bijvoorbeeld voor de introductie van een product of party thema. De Miracle Ice Bar, Ice Creators en de ijs produkten worden daarbij geheel in stijl gepresenteerd.
Een aantal van onze referenties zijn:

  • Voor de introductie van een Golf training tool heeft Miracle Ice “ice cocktails” verzorgd voor meer dan 300 gasten. De Ice Creators in het groen gekleed en cocktails op basis van ice cream met wodka en lime.
  • Een premium drankenmerk laat Miracle Ice voor de promotie tour van een nieuwe drank, “ice cream” maken op basis van deze nieuwe drank.

Miracle Ice maakt gebruik van eigen Ice Bar met een achterwand voor glaswerk en ingredienten. Uw gasten hebben direct zicht op het maken van hun gewenste ijs creatie.
Er wordt uitsluitend gewerkt met verse producten, premium dranken en het mooiste glaswerk zodat uw gasten en u niets anders dan het beste krijgen voorgeschoteld.

Kwaliteit, creativiteit en presentatie zijn onze kernwaarden.
Dit maakt dat Miracle Ice uw “event sensation” is.

Print Friendly, PDF & Email